rychle a jednoduše zjistěte, kolik u nás zaplatíte v roce 2024

„Kolik to u vás stojí?“ Tady najdete vše potřebné. Přesné informace. Přehledné ceníky.

Naši kadeřníci jsou rozdělení do několika kategorií – hair stylist, senior hair stylist
a samostatný ceník má i kadeřník a majitel Honza Kořínek. 

Zároveň zde také najdete ceník našich dalších služeb, které v salonu nabízíme. Od hloubkové výživy Kérastase Paris FUSIO DOSE přes revitalizační obřady až po speciální čistění vlasů díky službě Malibu C. 

Pokud máte zájem o dárkové poukázky, i v tomto případě jste tu správně. Všechny potřebné informace najdete zde. 


Zároveň je důležité, abyste věděli, že před první návštěvou je častokrát nutná osobní konzultace, která je zpoplatněna částkou 500 Kč. Tato částka je následně odečtena při realizaci a návštěvě salonu. Pokud k nám půjdete poprvé na »větší zákrok«, tedy na zesvětlování, melírování, odbarvování nebo balayage – může kadeřník rozhodnout o čistění vlasů před tímto úkonem. Je to z toho důvodu, že neznáme historii vašich vlasů a rádi bychom docílili co nejlepšího efektu na vašich vlasech. Proto potřebujeme takzvaně »čisté plátno«, nebo alespoň čistší. Před první návštěvou po vás můžeme chtít zálohu ve výši 50 % z ceny – tato záloha se samozřejmě odečítá při realizaci a návštěvě salonu.

Zrušení termínu do 24 hodin před návštěvou je bez storno poplatku. Za zrušení 12 hodin před návštěvou účtujeme 50% storno poplatek z rezervovaného času a služby. Za zrušení méně než 12 hodin před návštěvou je účtován storno poplatek ve výši 100 % ceny za rezervovaný čas a službu.