kolekce jaro/léto 2013

Kolekce jaro/léto 2013

 

 

Profesionálové z Hair studia Honza Kořínek připravili svou první společnou kolekci letních účesů. Všechny vlasové kreace vznikaly pod taktovkou Honzy Kořínka a jeho kolegyň – Jitky Vodičkové, Ivety Fialové a Andrey Pavlíčkové. Modelkami se staly ženy z řad českých VIP osobností.

 

Andrea Pomeje

Producentka a manželka moderátora Jiřího Pomeje Andrea nafotila část kolekce letních účesů pro kadeřnický salon Hair studio Honza Kořínek. O nabídce stát se na pár hodin modelkou nepřemýšlela vůbec dlouho. „Když můžu, tak ráda pomůžu. Navíc jsem si vyzkoušela něco nového, a to mě na tom také lákalo,“ prozradila těhotná Andrea. To, co jí zkušení kadeřníci na hlavě vytvoří, jí bylo naprosto jedno. „Neřešila jsem, co mi z vlasů vytvoří. Když jsem se od Honzy nechávala česat na svatbu, to jsem měla o účesu jasnou představu. Ale při focení této kolekce mi to bylo opravdu jedno,“ říká o spolupráci producentka. Letní kolekce účesů Hair studia Honza Kořínek je inspirována nejnovějším vlasovými trendy. „Andreu jsme si vybrali, protože má super vlasy, je milá příjemná a na fotkách vypadá fantasticky. Všichni jsme byli unesení z jejích pomněnkově modrých očí, skvěle kontrují s černými vlasy,“ říká o Andree Pomeje kadeřník Honza Kořínek

  

Petra Horváthová

Herečka Petra Horváthová si vyzkoušela roli fotomodelky a vznikly tak fotografie, na kterých ji můžete vidět tak, jak jste ji zatím ještě nikdy neviděli. „O nabídce na focení pro Honzu Kořínka jsem dlouho nepřemýšlela. Znám jeho práci a řekla jsem si, že si zkusím zase něco jiného,“ řekla o nabídce Petra. Ta během léta odpočívá a snaží se užívat si volné chvíle se svými nejbližšími. „Když mě ale požádá kamarád, ráda si čas udělám. Navíc Honza Kořínek se svými kadeřnicemi pomohli dobré věci, když upravovali herce na finálový večer letošního ročníku Mental Power Prague Film Festivalu,“ prozrazuje o spolupráci herečka. „My si moc vážíme toho, že jsme mohli přispět dobré věci a také samozřejmě toho, že právě Petra Horváthová je jednou z tváří naší letní kolekce. Má nádherné vlasy, na její hlavě se účesy česaly jedna báseň,“ hodnotí spolupráci kadeřník Honza Kořínek. Petra se nebála ani extravagantního pojetí účesů. „Když jsem se dozvěděla, že budu mít na hlavě nakrepovaný drdol jako Marge Simpsonová, byla jsem nadšená! Nic takového jsem na hlavě neměla – bomba,“ říká s nadšením Petra Horváthová.

 

Tereza Jemelíková

 Reportérka televize Barrandov Tereza Jemelíková se stala další tváří letní kolekce Hair studia Honza Kořínek. O nabídce dlouho nepřemýšlela. „Honzovu práci znám a líbí se mi. Navíc slib toho, že na hlavě budu mít něco, co jsem ještě neměla, mě přesvědčil,“ říká s úsměvem Tereza. Pro Terezu nebyla práce modelky ničím novým, před lety se modelingu věnovala a čas od času se k němu i vrací. „V současné době se připravuji na roli ve filmu Tomáše Magnuska, kde budu hrát modelku, tak jsem si pózování před objektivem trochu procvičila,“ směje se oblíbená reportérka. „Tereza pro nás byla jasnou volbou, je krásná a před fotoaparátem to umí, je vidět, že je opravdová profesionálka,“ vysvětluje její účast na focení majitel salónu a kadeřník Honza Kořínek. Kolekce letních účesů je inspirována posledními módními trendy a jeden z nich měla na hlavě právě i Tereza Jemelíková. „Vlny a kudrliny jsou opět hodně v kurzu. Možná to vypadá, že má Tereza na hlavě »ovci«, ale to je to, co je teď in, navíc velkým trendem jsou i různé aplikace do vlasů,“ vysvětluje Honza Kořínek.

 

Martina Hřebíková

Moderátorka a dramaturgyně pořadu Fashion time na Óčku Martina Hřebíková ani o prázdninách neodpočívá a chystá další pokračování tohoto úspěšného formátu. I díky tomu si vyzkoušela roli modelky a stala se tváří letní kolekce účesů Hair studia Honza Kořínek. „Honza Kořínek a celý jeho tým jsou profesionálové. Já osobně jsem dlouholetou klientkou, postupem času k Honzovi začal chodit i můj přítel, a tak se dá říci, že je to náš dvorní rodinný kadeřník,“ prozrazuje s úsměvem Martina Hřebíková. Hair studio Honza Kořínek s pořadem Fashion time spolupracuje pravidelně, v současné době společně chystají i jeden z dalších dílů, který se na obrazovce televize Óčko objeví už po prázdninové pauze. „Ten díl bude věnovaný proměně jedné z divaček, zatím víc neprozradím. Ale můžu slíbit, že to bude stát za to,“ poodhaluje Martina. „Martina Hřebíková je nejen krásná, ale i úspěšná žena. Jsem moc rád, že se nechala přesvědčit a mohli jsme společně nafotit krásné fotky účesů. Vůbec neprotestovala s tím, co bude mít na hlavě,“ říká o spolupráci majitel a kadeřník Honza Kořínek.